ΔΗΜΟΣ-ΔΟΑΠΠΕΧ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Σχετικά με τον Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας
Σύμφωνα με το Ν.3852/2010 για τη Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και σε εφαρμογή του Προγράμματος “Καλλικράτης”, οι πολιτιστικές και αθλητικές δομές του Δήμου Χαλκιδένω, των Δημοτικών Ενοτήτων και Τοπικών του Κοινοτήτων, μεταφέρθηκαν και υλοποιούνται από το νέο ενιαίο Νομικό Πρόσωπο “Δημοτικός Οργανισμός, Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.)” ΦΕΚ 1673/28-7-2011. Πρωταρχικός μας σκοπός είναι η δημιουργία νέων καινοτόμων δομών ανά τομέα ευθύνης (Αθλητισμός-Πολιτισμός-Περιβάλλον), η ανάπτυξη και λειτουργία αθλητικών προγραμμάτων για τους δημότες μας, όλων των ηλικιών, η διοργάνωση πολιτιστικών – αθλητικών εκδηλώσεων και δράσεων για το περιβάλλον και την προστασία του, η διαχείριση – συντήρηση και εποπτεία των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου, η συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία και τους αθλητικούς φορείς σε όλη την επικράτεια του διευρυμένου Δήμου μας, με σκοπό την ανάπτυξη του σωματειακού αθλητισμού και τη φιλοξενία των αθλητικών δράσεων ή σχολικών πρωταθλημάτων στις εγκαταστάσεις μας. Ο Οργανισμός στεγάζεται στο Μέγαρο Κότσικα (Δημαρχείο Χαλκίδας), στον δεύτερο όροφο, οδός Φαρμακίδου 15.
Αθλητισμός

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ έχει την ευθύνη ανάπτυξης & λειτουργίας αθλητικών προγραμμάτων, την διαχείριση & συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων και την προαγωγή μαζικών μορφών αθλητισμού.

Πολιτισμός

Η διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων και η συνεργασία με τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς της πόλης εντάσσονται στον πυρήνα των δραστηριοτήτων του ΔΟΑΠΠΕΧ.

Περιβάλλον

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ διοργανώνει, υποστηρίζει και συντονίζει δράσεις και προγράμματα περιβαλλοντικής προστασίας με σκοπό την καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης και ευαισθητοποίησης.

Η Πρόεδρος
Λίγα λόγια για την Πρόεδρό μας

Η Ελένη Αϊδίνη γεννήθηκε και κατοικεί στη Χαλκίδα. Σπούδασε Τεχνολογικό και Αρχιτεκτονικό Σχέδιο στην Σχολή Δομικών Έργων της Αθήνας(Τεχνολόγος Μηχανικός Δομικών Έργων). Από το 2007 είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων.

Εδώ και 28 χρόνια εργάζεται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (πρώην Νομαρχία) στον Τομέα των Δημοσίων Έργων.

Έχει διατελέσει μέλος του συμβουλίου του Ο.Τ.Ε.Κ. (Υπουργείο Τουρισμού) καθώς και Προϊσταμένη Τομέα Π.Σ.Ε.Α. Ευβοίας, Αντιδήμαρχος του Δήμου Χαλκιδέων και Πρόεδρος της Α΄θμιας Σχολικής Επιτροπής.

Έχει δύο κόρες(Δικηγόροι-Ποινικολόγοι).

Διοικητικό Συμβούλιο
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΝΤΟΥ-ΠΙΤΣΙΝΗ
ΜΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΕΡΑΤΣΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΟΓΚΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΡΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΑΜΠΑΝΗ
ΜΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΜΕΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΥΣΚΟΥΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΚΛΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΕΤΡΑΚΗ
ΕΚΠ ΕΡΓΑΖ Ν.Π.Δ.Δ ΠΕΤΡΟΣ ΠΡΟΚΟΣ
Αναπληρωτής Προέδρου ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΕΖΗΣ
Αναπληρωτής Αντιπρ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΑΛΛΑΣ
Αναπληρωτής ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΩΣΤΑΡΟΣ
Αναπληρωτής ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕΓΑΛΟΥ
Αναπληρωτής ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΖΕΛΑ
Αναπληρωτής ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΗΣ
Αναπληρωτής ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
Αναπληρωτής ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥ
Αναπληρωτής ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΓΙΑΝΝΗ
Αναπληρωτής ΕΡΥΦΙΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Αναπληρωτής ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Αναπληρωτής ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΒΑΡΒΑΡΟΥ
Αναπληρωτής ΝΑΤΑΣΑ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ
Αναπληρωτής ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΚΟΥ
Αναπληρωτής Εκπ. Εργαζ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΑΚΩΝΑΚΗΣ
Οργανογραμμα
organogramma
Άλμπουμ Φωτογραφιών